Etos

Kroes

Voordelen van een incassobureau

Voordelen van een incassobureau

U bent een bedrijf of particulier en u worstelt met uw debiteurenbeheer. U krijgt meestal de rekeningen voor uw producten of diensten gewoon netjes betaald, maar er zijn wel een aantal klanten die niet zo stipt zijn in het betalen van openstaande facturen die ze u verschuldigd zijn.

Er achteraan bellen, brieven schrijven en aanmaningen sturen, haalt wel wat uit, maar vaak niet genoeg. Ze beroepen zich soms op regels waarvan u het bestaan niet wist. U zou willen dat u een stok achter de deur had, zodat u uw geld op tijd zou krijgen en er niet achteraan hoefde te hollen.

Grootste voordeel van een incassobureau

U hoeft zelf niet te bellen of aanmaningen te versturen, een incassobureau neemt u dat werk uit handen. Dat niet alleen, de debiteur ziet dat u een professioneel bedrijf bent. U heeft geleverd, dus het bedrijf moet gewoon betalen. Een incassobureau gaat niet in discussie met de debiteur en zegt dat de debiteur moet betalen.

Het incassobureau heeft immers het dossier, de opdracht, de factuur, de betalingstermijn van uiterlijk 30 dagen. Dus betalen. U hoeft ook geen boeman te spelen, geen uitleg te geven, het incassobureau weet hier zeer correct mee om te gaan. Bij incassobureau Juristu, zijn de mensen die naar de debiteuren bellen allen met ene juridische achtergrond en de debiteur hoeft hen niets wij te maken. Het dossier is duidelijk de debiteur dient te betalen.

www.invorderingsbedrijf.nl

Gabriel Gudmundsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *